Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 981

Εκδηλώσεις Στην αίθουσά μας, εκτός Γάμων και Βαπτίσεων, έχουν πραγματοποιηθεί: Συνέδρια, Εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων, Αποκριάτικοι χωροί, Απονομές βραβείων, Εκδηλώσεις χορευτικών συλλόγων, κτλ.

Δεξίωση Γάμου

Στο Arion Palace φιλοδοξούμε να προσθέσουμε έναν επιπλέον λόγο για τον οποίο θα θυμάστε με χαρά την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Εδώ οι προσωπικές σας επιδιώξεις, τα δικά σας όνειρα, έχουν τον πρώτο λόγο κι εμείς δεσμευόμαστε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Δεξίωση Βάπτισης

Οι δεξιώσεις βάπτισης στο Arion Palace σχεδιάζονται με γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα. Θα ακούσουμε τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας και μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο σκηνικό, ιδανικό για τον πρώτο εορτασμό του πολυτιμότερου μέλους της οικογένειάς σας!

Συνέδρια - Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ο μοντέρνος, εναλλακτικός πολυχώρος Ario Palace φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις κάθε είδους (Συνέδρια, Παρουσιάσεις Προϊόντων, Εταιρικούς Εορτασμούς κ.α.) και υπόσχεται να χαρίσει έναν τόνο πρωτοποριακό σε κάθε επαγγελματική συνάθροιση.

Summer Grill

Χωρητικότητα 1000+

Ατόμων (pax)

Υπηρεσίες Γι΄αυτό ξεχωρίζουμε...

  • Εξειδικευμένο προσωπικό

  • Οπτικοακουστική Κάλυψη

  • Ηλεκτρογεννήτρια

  • Κλιματισμός

  • Εξαερισμός

  • Wi-Fi Hot Spot

  • Χώρος Στάθμευσης

CateringΟι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, πρόθυμα θα σας «συναντήσουν», όπου το θελήσετε.

Στον προσωπικό σας χώρο, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας και σε οποιαδήποτε άλλη ενδεδειγμένη τοποθεσία της αρεσκείας σας.

Θα αναλάβουμε με χαρά τη γευστική και διακοσμητική επένδυση του event σας, μεταφέροντας κοντά σας τη γνωστή πλέον ποιότητά μας και τον πολυτελή εξοπλισμό μας

Εορτασμοί κάθε μορφής, όπως Δεξιώσεις Γάμου, Εγκαίνια Επιχειρήσεων, Θεματικά Πάρτι κ.α., σκηνοθετούνται με το ειλικρινές ενδιαφέρον των συνεργατών μας και την ιδιαίτερη αισθητική που αρμόζει στο χαρακτήρα του κάθε event ξεχωριστά.

Κοινή και αδιαμφισβήτητη αξία σε κάθε περίπτωση, η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας και η άριστη παρουσίασή μας σε ποτά και εδέσματα.

Δήλωση ενδιαφέροντος..

ΕκδηλώσειςΓάμοι, εταιρικές δεξιώσεις, συνέδρια, βαπτίσεις και cocktail party...

Δεξίωση Γάμου

Δεξίωση Γάμου


Στο Arion Palace φιλοδοξούμε να προσθέσουμε έναν επιπλέον λόγο για τον οποίο θα θυμάστε με χαρά την πιο ξεχωριστή ημέρα …

Δεξίωση Βάπτισης

Δεξίωση Βάπτισης


Οι δεξιώσεις βάπτισης στο Arion Palace σχεδιάζονται με γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα. Θα ακούσουμε τις προτάσεις κ…

Χοροεσπερίδα

Χοροεσπερίδα


Διοργάνωση από Συλλόγους, ΜΚΟ, κλπ

Συνέδρια - Εταιρικές Εκδηλώσεις

Συνέδρια - Εταιρικές Εκδηλώσεις


Ο μοντέρνος, εναλλακτικός πολυχώρος Ario Palace φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις κάθε είδους (Συνέδρια, Παρουσιάσει…

ΤοποθεσίαΕπικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες

Στην περιοχή της Παστίδας, δίπλα από την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, το Arion Palace απολαμβάνει το προνόμιο της εύκολης πρόσβασης αφού βρίσκεται στην σύνδεση μεταξύ των δύο μεγάλων αξόνων κυκλοφορίας του Νησιού.

Διέυθυνση

Arion Palace
5o χλμ. Εθνικής οδού Τσαΐρι-Αεροδρομίου
Ρόδος

Τοποθεσία